Ens apuntem al FEMAP per tercer any consecutiu

Enguany des de Menja’t l’Alt Urgell tampoc ens hem volgut perdre un dels esdeveniments culturals més destacats de l’estiu al nostre territori, el Festival de Música Antiga dels Pirineus (FEMAP). És per això que per tercer any consecutiu hem preparat un pica-pica a peu dret per a l’acte inaugural que se celebra tradicionalment a la sala de plens de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i que precedeix el concert d’obertura del festival.

Així, aquest divendres 5 de juliol a les vuit del vespre, les autoritats i els col·laboradors del FEMAP han pogut sentir els discursos inaugurals degustant una copa de vi o de cervesa artesana de la comarca. Posteriorment, mentre feien temps perquè comencés el concert inaugural de l’Ensemble Flandriae-Pyrenaei, han pogut omplir la panxa amb un complet assortit de productes de l’Alt Urgell, entre el què hi havia embotits, formatges, coques o patates fregides artesanes, entre d’altres. Un dels comensals ha estat, ni més ni menys, que el molt honorable president de la Generalitat, Quim Torra, que s’ha encarregat d’inaugurar aquesta novena edició del FEMAP, juntament amb els alcaldes de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, i de la Pobla de Segur, Marc Baró, entre d’altres autoritats.

Ha estat un plaer haver col·laborat un any més amb la inauguració del Festival de Música Antiga dels Pirineus i haver pogut donar a conèixer a tanta gent vinguda d’arreu del país i de fora els productes agroalimentaris de primer nivell que tenim a la comarca.