Per Tots Sants, cap a Oliana!

Ja vam dir a principis d’octubre que a la tardor ens agrada anar de fires, i ho estem complint amb escreix! Després de participar activament a les fires de Coll de Nargó i la Seu d’Urgell, aquest divendres la gent del Menja’t l’Alt Urgell hem volgut ser presents a un altre dels grans certàmens de la comarca, la Fira de Tots Sants d’Oliana.

Un bon esmorzar per agafar forces

Per començar la fira amb forces hem organitzat, conjuntament amb l’Ajuntament d’Oliana, un esmorzar popular amb productes de proximitat de primera qualitat: coca de recapte i coca dolça de pa del forn Solé Pallarès d’Oliana. També hi hem inclòs pa amb tomàquet del mateix forn i embotits artesans de Cal Pagès de la Seu d’Urgell.

A banda dels nostres productes, l’Ajuntament ha aportat prop d’una desena de vins elaborats de manera artesana per diferents cases d’Oliana. Com veieu, una barreja de productes de proximitat per llepar-se’n els dits!

Un aperitiu amb productes d’Oliana

Ja al migdia, hem preparat un aperitiu popular fet sobretot amb productes dels nostres associats d’Oliana. Així, hi ha hagut patates Sastret’s i formatge de L’Oliva, acompanyat d’un steak tàrtar fet amb carn ecològica de Ca l’Andreu i regat amb cervesa artesana ViP.

A banda d’aquests dos àpats, la gent del Menja’t l’Alt Urgell també hem muntat una parada a la fira. Allà hi hem donat a conèixer els nostres productes i hem servit les nostres tradicionals hamburgueses, pinxos i cerveses

La Fira de Tots Sants d’Oliana és un clàssic al calendari firaire de la comarca i, sens dubte, el certamen de tardor que aplega a més gent al sud de l’Alt Urgell. En aquest sentit, estem molt satisfets d’haver-ne pogut formar part i de seguir-nos implicant en totes aquelles activitats que promouen i dinamitzen el nostre territori.