Ens posem ben nadalencs!

Falta ben poc pel 25 de desembre i a la gent del Menja’t l’Alt Urgell ja ens ha envaït l’esperit nadalenc! Aprofitant que a la plaça Patalín de la Seu d’Urgell, on hi tenim la nostra botiga, s’hi celebra aquests dies el Mercat de Nadal, hem decidit participar-hi. El dissabte 14 de desembre va tenir lloc el primer mercat, i aquest proper dissabte 21 tindrà lloc el segon i darrer. 

Dissabte passat vam posar la nostra parada i vam oferir i donar a conèixer tot allò que elaboren els productors artesans de l’associació. A més, ho vam complementar amb una demostració de com s’elaboren les neules artesanes. L’activitat va despertar força curiositat i va atreure a un bon nombre de persones al llarg de tot el dia.

Aquest proper dissabte, mentrestant, tornarem a muntar la paradeta al costat dels altres estands de productes nadalencs, i tornarem a gaudir de l’elaboració de neules en directe. Així doncs, us convidem a totes i a tots a passar una estona per la plaça Patalín a visitar-nos. Al mercat hi serem de 10 del matí a 8 del vespre!

D’altra banda, el passat dissabte 7 de desembre també vam participar en les activitats nadalenques del Món màgic de les muntanyes. Concretament vam elaborar la poció màgica dels Minairons i la vam repartir entre un bon grapat per gent que ens va venir a veure a la botiga. A més, vam amenitzar el matí amb un concert del conjunt Daura!

Seguim fent lots

Ah! I això no és tot, ja que, en paral·lel, seguim fent lots de Nadal a tota màquina! Es tracta d’un producte que cada cop té més acceptació, ja que permet regalar productes de qualitat i de quilòmetre zero. Aquesta és una combinació que et permet estar tranquil quan has de fer un regal, perquè saps que sempre agradarà. Així que si ens veniu a veure aquests dies, aprofiteu per encarregar el vostre lot