Ja es pot visitar l’exposició dels artistes de l’Alt Urgell i el Menja’t

El vestíbul de l’Espai Cultural Les Monges de la Seu d’Urgell acull des d’aquest divendres 22 de novembre l’exposició de les obres que han elaborat set artistes de la comarca per al Menja’t l’Alt Urgell. Concretament, es tracta de quadres relacionats amb el menjar, que acompanyen els tríptics que anuncien els nostres lots de Nadal

 

Els artistes que han col·laborat enguany amb nosaltres són l’Elisenda Capdevila, la Berta Oromi, la Josepa Travé, el Jaume Rovira, l’Anna Rius, la Carmen Ruiz i el Bernat Manresa. Com veieu, un equip de primer nivell que ens ajudarà a donar a conèixer els nostres lots de Nadal, i a qui volem tornar a agraïr la seva participació!

Tot i això, creiem que les obres que han fet mereixen poder-se veure en directe, i no només als tríptics que anuncien els notres lots. És per això que us animem a visitar-les al vestíbul de les Monges: teniu temps fins a les festes de Nadal. Divendres en vam fer la inauguració, i van causar molt bona impressió! 

 

Lots ja a la venda

I recordeu que ja tenim a la venda els lots de Nadal. El lot bàsic té un preu de 55 euros si s’entrega en bossa i de 58 si es fa en caixa. El lot bàsic de Nadal, l’ampliat, val 81 euros, entregat en bossa, i 84 en caixa. Finalment, el de luxe té un cost de 133 euros i s’entrega en caixa gran. A continuació, podeu veure en detall què porta cada lot.

Com ja us vam explicar, enguany els nostres lots també són solidaris. I és que en aquesta ocasió, els encarregats de muntar-los són els usuaris de la fundació Integra Pirineus. Com veieu, una aposta per beneficiar doblement al territori i a la seva gent!

Comencem a preparar els lots de Nadal

El temps passa volant i ja tenim les festes de Nadal a la cantonada! És per això que la gent del Menja’t l’Alt Urgell ja ens hem posat mans a l’obra i hem començat a preparar els lots de Nadal. Com ja és costum, oferirem tres tipus de lots: el bàsic, el bàsic ampliat i el de luxe. Tot i això, i per tal d’adaptar-nos al màxim a les necessitats i al pressupost dels clients, també farem lots a mida.

Així, el lot bàsic tindrà un preu de 55 euros si s’entrega en bossa i de 58 si es fa en caixa. El lot bàsic de Nadal, l’ampliat, valdrà 81 euros, entregat en bossa, i 84 en caixa. Finalment, el de luxe tindrà un cost de 133 euros i s’entregarà en caixa gran. A continuació, podeu veure en detall què porta cada lot.

Set artistes pinten per al Menja’t l’Alt Urgell

D’altra banda, un any més hem comptat amb la col·laboració de diversos artistes de la comarca, que han pintat un quadre que acompanyarà els díptics que anuncien els lots. Enguany han participat a la iniciativa set artistes alturgellencs, i cadascun d’ells ha elaborat un quadre de 100×70 centímetres, amb tècnica lliure i amb el menjar com a temàtica. Les obres les donarem a conèixer en l’acte que durem a terme aquest proper divendres 22 de novembre a les 20h a la recepció del Centre Cultural de les Monges

I és que a banda de poder-se veure estampats als díptics dels lots, els quadres també s’estaran exposats al vestíbul del Centre Cultural les Monges, a la plaça del Carme de la Seu d’Urgell. Enguany els artistes locals que han col·laborat amb nosaltres són l’Anna Ruiz, el Bernat Manresa, la Berta Oromí, la Carmen Ruiz, l’Elisenda Capdevila, el Jaume Rovira i la Josepa Travé. A tots ells els volem donar la gràcies per ajudar-nos en aquest projecte. Tot i que us animem a venir a conèixer les seves obres, aquí us en deixem un petit tast.

Lots solidaris

Finalment, també us volem explicar que enguany els nostres lots també seran solidaris. I és que en aquesta ocasió, els encarregats de muntar-los seran els usuaris de la fundació Integra Pirineus. Així doncs, adquirint-los no només ajudareu als productors agroalimentaris del territori, sinó que contribuireu a donar feina a persones en risc d’exclusió social!  

Per Tots Sants, cap a Oliana!

Ja vam dir a principis d’octubre que a la tardor ens agrada anar de fires, i ho estem complint amb escreix! Després de participar activament a les fires de Coll de Nargó i la Seu d’Urgell, aquest divendres la gent del Menja’t l’Alt Urgell hem volgut ser presents a un altre dels grans certàmens de la comarca, la Fira de Tots Sants d’Oliana.

Un bon esmorzar per agafar forces

Per començar la fira amb forces hem organitzat, conjuntament amb l’Ajuntament d’Oliana, un esmorzar popular amb productes de proximitat de primera qualitat: coca de recapte i coca dolça de pa del forn Solé Pallarès d’Oliana. També hi hem inclòs pa amb tomàquet del mateix forn i embotits artesans de Cal Pagès de la Seu d’Urgell.

A banda dels nostres productes, l’Ajuntament ha aportat prop d’una desena de vins elaborats de manera artesana per diferents cases d’Oliana. Com veieu, una barreja de productes de proximitat per llepar-se’n els dits!

Un aperitiu amb productes d’Oliana

Ja al migdia, hem preparat un aperitiu popular fet sobretot amb productes dels nostres associats d’Oliana. Així, hi ha hagut patates Sastret’s i formatge de L’Oliva, acompanyat d’un steak tàrtar fet amb carn ecològica de Ca l’Andreu i regat amb cervesa artesana ViP.

A banda d’aquests dos àpats, la gent del Menja’t l’Alt Urgell també hem muntat una parada a la fira. Allà hi hem donat a conèixer els nostres productes i hem servit les nostres tradicionals hamburgueses, pinxos i cerveses

La Fira de Tots Sants d’Oliana és un clàssic al calendari firaire de la comarca i, sens dubte, el certamen de tardor que aplega a més gent al sud de l’Alt Urgell. En aquest sentit, estem molt satisfets d’haver-ne pogut formar part i de seguir-nos implicant en totes aquelles activitats que promouen i dinamitzen el nostre territori.