El repartiment a domicili està sent tot un èxit

Fa uns dies us anunciàvem que, amb motiu del confinament obligatori per frenar els contagis de Covid-19, des de Menja’t l’Alt Urgell havíem decidit fer repartiment a domicili. L’objectiu era que la gent de la comarca pogués seguir gaudint dels productes de primera qualitat que elaboren els productors agroalimentaris de la zona sense haver de sortir de casa, tot evitant així riscos innecessaris. La mesura està tenint molt bona acollida, i estem molt contents perquè fins i tot el diari Segre se n’ha fet ressò en una notícia publicada avui.

Tal com podeu veure, han entrevistat a la secretària de la nostra associació, la Urgell Isús, que explica la bona rebuda que està tenint el servei a domicili. A més, ella mateixa, com a cara visible de tota l’associació, és una de les protagonistes positives de l’ascensor del diari Segre. Moltes gràcies al diari per tenir-nos en compte i per posar-nos aquesta bona valoració!

Si vosaltres també voleu que us portem els productes locals dels nostres associats a casa, aquí us deixem l’enllaç on hi trobareu tota la informació. Esperem que estigueu passant aquests dies de la millor manera possible, dins del que cap. Seguiu les recomanacions de les autoritats, quedeu-vos a casa i tot anirà bé!