Menja’t l’Alt Urgell estrena nou projecte

by RUTES
L’associació de productors i artesans de la comarca presentarà les Rutes Gastronòmiques de l’Alt Urgell-MEDFEST, el pròxim dimarts 26 de març, a les 13 hores, a la Immaculada. El projecte també es presentarà a Barcelona el dijous 28 de març.

Enllaç a la notícia

 


El pròxim dimarts 26 de març tindrà lloc la presentació del nou projecte Les Rutes Gastronòmiques de l’Alt Urgell en un acte públic que tindrà lloc a l’una del migdia, a la sala la Immaculada de la Seu d’Urgell. Aquest és un projecte creat conjuntament entre l’associació de productors i artesans de la comarca Menja’t l’Alt Urgell i el MEDFEST-MED, i compta amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Turisme Seu i la Diputació de Lleida.

L’acte de presentació de Les Rutes Gastronòmiques de l’Alt Urgell anirà a càrrec del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, de la Diputació de Lleida,  i de la investigadora de l’ODELA (Observatori de l’Alimentació) de la Universitat de Barcelona i coordinadora del Projecte Medfest-Interreg, Margalida Mulet, que farà l’històric del projecte i la implementació a l’Alt Urgell. També hi participaran representants de l’Associació Menja’t l’Alt Urgell per explicar com ha estat la seva participació en aquest projecte i quins són els nous reptes.

L’acte continuarà amb la presentació del vídeo promocional i el web de les rutes gastronòmiques, així com de la pròpia associació Menja’t l’Alt Urgell. 

Presentació de les Rutes Gastronòmiques de l’Alt Urgell-MEDFEST, el pròxim dimarts 26 de març, a les 13 hores, a la Immaculada. El colofó d’aquesta presentació el posarà un tast de productes locals i artesans a càrrec de Menja’t l’Alt Urgell.

Presentació a Barcelona

Les Rutes Gastronòmiques de l’Alt Urgell també es presentaran a Barcelona, en un acte que tindrà lloc a la Llibreria Altaïr el pròxim dijous 28 de març, a les set de la ta4rda. La presentació constarà d’una taula rodona que comptarà amb la participació de Joan Ribas, de la Fundació Alícia, i de Carmen Alcaraz, escriptora i gastrònoma, que parlaran de patrimoni alimentari i turisme.

Seguidament es farà la presentació del MEDFEST per part de Margalida Mulet, coordinadora del projecte, mentre que Salvador Maura i Marisol Salvadó, representants de l’Associació Menja’t l’Alt Urgell, explicaran la seva experiència en el projecte.

La presentació a Barcelona també es finalitzarà un tast de productes locals i artesans a càrrec de Menja’t l’Alt Urgell.

MEDFEST-MED

El projecte MEDFEST-MED Culinary heritage experiences: how to create sustainable tourist destinations té com a objectiu la creació i millora de les estratègies existents relacionades amb la sostenibilitat turística dins d’un secor gastronòmic, tot concretant-se en el desenvolupament d’experiències sostenibles, primordialment a zones rurals, com a eina per a promoure una alternativa turística en el territori mediterrani.

Related Posts