Les rutes guiades no s’aturen al setembre

Després de l’èxit de participació que han tingut les rutes guiades que hem fet aquest mes d’agost, des de Menja’t l’Alt Urgell hem decidit donar-los continuïtat al mes de setembre! Tenint en compte la situació sanitària, però, aquestes sortides guiades només podran aplegar a un màxim de 9 persones i es faran seguint totes les mesures higièniques i de seguretat. Així, caldrà dur mascareta, rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic de forma regular i mantenir la distància interpersonal.

La primera sortida tindrà lloc aquest pròxim dilluns 7 de setembre, i permetrà seguir la ruta número 3, la dedicada al patrimoni i el maridatge. Si en voleu conèixer més detalls, podeu fer-ho en aquest enllaç. El dissabte 19 de setembre, mentrestant, tindrà lloc la ruta número 1, la de les olors i les trementinaires, que transcorre a la vall de la Vansa i Tuixent.

El dijous 24 de setembre, mentrestant, tindrà lloc la ruta número 7, la del patrimoni gastronòmic de la Seu d’Urgell. En aquest cas, es farà en horari de tarda, començant per una visita a l’Espai Ermengol, seguint pel tast d’infusions de l’Infús, visitant la formatgeria l’Abadessa i acabant amb un sopar al Rastell. Finalment, el diumenge 27 de setembre, mentrestant, es farà la ruta número 5, la dels productes de fermentació.

Si a l’agost no vau poder apuntar-vos a les sortides que vam fer, ja veieu que ara teniu una segona oportunitat! Per inscriure-us-hi, podeu trucar al 635 660 931 o escriure a menjatlalturgell@gmail.com.

 

 

Related Posts

Leave a Comment

Your email address will not be published. Fields marked with an * are required.