Donem la benvinguda a l’estiu amb música i gastronomia

Tot i que la calor ja fa dies que apreta, l’estiu tot just acaba de començar. Aquest any, des del Menja‘t l’Alt Urgell li hem volgut donar la benvinguda d’una manera ben especial, amb una festa.

Aquesta tindrà lloc aquest pròxim dimecres 6 de juny, aprofitant que l’endemà és Sant Ot, festiu a la Seu d’Urgell. L’epicentre serà la plaça Patalín, on hi tenim la botiga, i la música i la gastronomia seran les grans protagonistes.

A partir de les 20h posarem paradetes a la plaça, amb diferents entrants, hamburgueses, postres i begudes, tot dels nostres productors, per tal que la gent que ho vulgui pugui sopar, a un preu de 18 euros. Tot plegat, mentre gaudeix de la música en directe dels grups Jazz’ados i Estació 67.

L’objectiu d’aquesta festa és apropar als consumidors els productes la comarca, promocionar-los i que es valori el consum de proximitat tan necessari per crear una economia circular i potenciar la sostenibilitat. Tot plegat, donant valor al territori en què ens trobem i fusionant-ho amb grups de música de la comarca.

Aquesta és una de les moltes activitats que farem aquest estiu, de les quals us anirem informant a través del blog i les xarxes socials.

Related Posts

Leave a Comment

Your email address will not be published. Fields marked with an * are required.