Exquisitarium s’incorpora a Menja’t l’Alt Urgell i elaborarà tres plats amb productes de l’associació

A Menja’t l’Alt Urgell estem d’enhorabona! La important empresa de plats cuinats ultracongelats Exquisitarium, ubicada a Oliana, ha entrat a formar part de l’associació, de manera que ja sumem 26 socis. Es tracta d’un gran pas a l’hora de potenciar el producte local i de proximitat, i és que la implantació i el prestigi d’Exquisitarium a nivell nacional i internacional ens pot ajudar molt a donar visibilitat als productors de la nostra comarca.

Així, mitjançant els productes de diferents productors de Menja’t l’Alt Urgell, l’empresa ha elaborat tres receptes típiques de la comarca i les ha incorporat a la seva línia “Tasty”. Aquestes receptes són:

  • El trinxat de l’Alt Urgell, fet amb les patates ecològiques d’Ecofranch de Montferrer.
  • El fricandó de vedella amb bolets, elaborat amb la vedella ecològica de la Ramaderia Ca l’Andreu d’Alàs.
  • L’espatlla de xai confitada a baixa temperatura amb bolets, cuinat amb el xai de Ca l’Àngel de Peramola

    .

Tots tres són plats elaborats de manera tradicional i congelats per què es mantinguin igual que acabats de cuinar. El trinxat i el fricandó són envasats per poder ser escalfats directament al microones. L’espatlla de xai, mentrestant, és sencera i cuita al buit a baixa temperatura amb els bolets. En aquest cas, s’ha de deixar descongelar i escalfar tapada al forn.

De moment, ja podeu passar per la botiga de Menja’t l’Alt Urgell, ubicada a la Plaça Patalín de la Seu d’Urgell, on hi podreu trobar aquests tres plats i més productes de la línia Tasty.

Related Posts

Leave a Comment

Your email address will not be published. Fields marked with an * are required.