A la segona va la vençuda: tot a punt per a la 1a Trobada de Dones del món rural

A la primera no va poder ser, però segur que a la segona anirà tot sobre rodes! El passat mes d’octubre s’havia de celebrar a la Seu d’Urgell i Puigcerdà la 1a Trobada de dones del món rural, i des del Menja’t l’Alt Urgell hi volíem ser presents. La sentència condemnatòria contra els líders del Procés, però, va fer que l’acte s’anul·lés i es postposés.

Finalment, aquest se celebrarà els dies 5 i 7 de març i des de l’associació hi tornarem a ser presents. Així, el dijous 5 de març a la tarda tindrà lloc l’acte al Museu Cerdà de Puigcerdà. Després de la benvinguda institucional, es durà a terme la Presentació de la proposta del Pla de Polítiques de Gènere a la Cerdanya.

Posteriorment, es farà una taula d’experiències sota el el títol “Reptes i oportunitats de la dona rural a la Cerdanya”. Serà aquí on prendrem part en la iniciativa, amb la participació de la nostra representant, Marisol Salvadó.

La trobada es reprendrà dos dies després, el dissabte 7 de març al matí, a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, a la Seu d’Urgell. El format serà similar i també hi participarem, a través de la intervenció de la nostra representant, la Marisol Salvadó. En aquesta ocasió, també hi prendrà part una altra integrant de Menja’t l’Alt Urgell, la Urgell Isus, en aquest cas com a representant de l’Associació de dones del món rural de Catalunya.

Creiem que seran unes jornades molt interessants i us animem a participar-hi, tot esperant que sigui del vostre interès, així com a fer-ne difusió entre aquelles persones que puguin estar-hi interessades.  

Related Posts

Leave a Comment

Your email address will not be published. Fields marked with an * are required.