Comencem a preparar els lots de Nadal

El temps passa volant i ja tenim les festes de Nadal a la cantonada! És per això que la gent del Menja’t l’Alt Urgell ja ens hem posat mans a l’obra i hem començat a preparar els lots de Nadal. Com ja és costum, oferirem tres tipus de lots: el bàsic, el bàsic ampliat i el de luxe. Tot i això, i per tal d’adaptar-nos al màxim a les necessitats i al pressupost dels clients, també farem lots a mida.

Així, el lot bàsic tindrà un preu de 55 euros si s’entrega en bossa i de 58 si es fa en caixa. El lot bàsic de Nadal, l’ampliat, valdrà 81 euros, entregat en bossa, i 84 en caixa. Finalment, el de luxe tindrà un cost de 133 euros i s’entregarà en caixa gran. A continuació, podeu veure en detall què porta cada lot.

Set artistes pinten per al Menja’t l’Alt Urgell

D’altra banda, un any més hem comptat amb la col·laboració de diversos artistes de la comarca, que han pintat un quadre que acompanyarà els díptics que anuncien els lots. Enguany han participat a la iniciativa set artistes alturgellencs, i cadascun d’ells ha elaborat un quadre de 100×70 centímetres, amb tècnica lliure i amb el menjar com a temàtica. Les obres les donarem a conèixer en l’acte que durem a terme aquest proper divendres 22 de novembre a les 20h a la recepció del Centre Cultural de les Monges

I és que a banda de poder-se veure estampats als díptics dels lots, els quadres també s’estaran exposats al vestíbul del Centre Cultural les Monges, a la plaça del Carme de la Seu d’Urgell. Enguany els artistes locals que han col·laborat amb nosaltres són l’Anna Ruiz, el Bernat Manresa, la Berta Oromí, la Carmen Ruiz, l’Elisenda Capdevila, el Jaume Rovira i la Josepa Travé. A tots ells els volem donar la gràcies per ajudar-nos en aquest projecte. Tot i que us animem a venir a conèixer les seves obres, aquí us en deixem un petit tast.

Lots solidaris

Finalment, també us volem explicar que enguany els nostres lots també seran solidaris. I és que en aquesta ocasió, els encarregats de muntar-los seran els usuaris de la fundació Integra Pirineus. Així doncs, adquirint-los no només ajudareu als productors agroalimentaris del territori, sinó que contribuireu a donar feina a persones en risc d’exclusió social!  

Related Posts

Leave a Comment

Your email address will not be published. Fields marked with an * are required.