Ja es pot visitar l’exposició dels artistes de l’Alt Urgell i el Menja’t

El vestíbul de l’Espai Cultural Les Monges de la Seu d’Urgell acull des d’aquest divendres 22 de novembre l’exposició de les obres que han elaborat set artistes de la comarca per al Menja’t l’Alt Urgell. Concretament, es tracta de quadres relacionats amb el menjar, que acompanyen els tríptics que anuncien els nostres lots de Nadal

 

Els artistes que han col·laborat enguany amb nosaltres són l’Elisenda Capdevila, la Berta Oromi, la Josepa Travé, el Jaume Rovira, l’Anna Rius, la Carmen Ruiz i el Bernat Manresa. Com veieu, un equip de primer nivell que ens ajudarà a donar a conèixer els nostres lots de Nadal, i a qui volem tornar a agraïr la seva participació!

Tot i això, creiem que les obres que han fet mereixen poder-se veure en directe, i no només als tríptics que anuncien els notres lots. És per això que us animem a visitar-les al vestíbul de les Monges: teniu temps fins a les festes de Nadal. Divendres en vam fer la inauguració, i van causar molt bona impressió! 

 

Lots ja a la venda

I recordeu que ja tenim a la venda els lots de Nadal. El lot bàsic té un preu de 55 euros si s’entrega en bossa i de 58 si es fa en caixa. El lot bàsic de Nadal, l’ampliat, val 81 euros, entregat en bossa, i 84 en caixa. Finalment, el de luxe té un cost de 133 euros i s’entrega en caixa gran. A continuació, podeu veure en detall què porta cada lot.

Com ja us vam explicar, enguany els nostres lots també són solidaris. I és que en aquesta ocasió, els encarregats de muntar-los són els usuaris de la fundació Integra Pirineus. Com veieu, una aposta per beneficiar doblement al territori i a la seva gent!

Related Posts

Leave a Comment

Your email address will not be published. Fields marked with an * are required.