El Menja’t l’Alt Urgell també s’activa per la Festa Major de la Seu

La Seu d’Urgell podrà viure per fi aquest any una nova edició de la Festa Major després d’haver hagut de suspendre la de l’any passat a causa de la covid-19. La ciutat s’activarà per celebrar-la i des de Menja’t l’Alt Urgell també ho farem, i per duplicat!

D’una banda, tornarem a instal·lar la nostra caravana al passeig Joan Brudieu de divendres a dimarts. S’hi podrà sopar hamburgueses amb carn eco de Ca l’Andreu -dolça, hortelana i barbacoa- amb ingredients d’altres productors de Menja’t l’Alt Urgell, i pinxos de Cal Pagès, tot plegat acompanyat de patates xip Sastret’s i regat amb cervesa ViP, aigua o refrescos. Qui ho vulgui s’ho podrà menjar allà mateix o bé endur-s’ho.

L’altra actuació la durem a terme el diumenge de Festa Major en el marc del projecte ‘Ja que no podem ballar, fem el vermut del Ball Cerdà’ que hem promogut conjuntament amb l’Associació de Veïns i Comerciants del carrer Canonges i Ca la Bundancieta. Un any normal, la plaça Patalín bulliria d’activitat amb la celebració del Ball Cerdà. Enguany, aquesta tradició no es podrà dur a terme per motius de seguretat sanitària però volem que les balladores i balladors tinguin un al·licient per seguir venint a la plaça Patalín, on tenim la nostra botiga -que, per cert, ja hem “tematitzat” amb motius del Ball Cerdà.

És per això que hem creat unes bosses especials per a les persones que vinguin vestides de ballador o balladora del Ball Cerdà. Qui ho vulgui podrà adquirir un lot especial de productes de Menja’t l’Alt Urgell per tal que puguin fer el tradicional vermut de festa major amb qui vulguin. Es tracta d’una edició limitada de productes, que anirà acompanyada d’un obsequi.

Si esteu interessats en adquirir aquest lot, pensat per a dues persones, heu de fer la reserva al llarg d’aquesta setmana ja sigui de forma presencial a la botiga de la plaça Patalín o bé trucant o enviant un whatsapp al 635660931. El podreu recollir el diumenge a partir de les 12h.

Tot i que aquesta encara no serà una Festa Major com les d’abans de la pandèmia, esperem poder gaudir-la tant com sigui possible, sempre respectant les mesures de seguretat. Des de Menja’t l’Alt Urgell posarem el nostre granet de sorra per fer-ho possible. Estigueu atents a les nostres xarxes socials per anar seguint tot allò que anirem fent aquests dies i passeu una molt bona Festa Major!

Related Posts

Leave a Comment

Your email address will not be published. Fields marked with an * are required.