Els premis Impulsa FP reconeixen el Pla de Transició al Treball on hem participat

El Pla de Transició al Treball (PTT) de la Seu d’Urgell amb el perfil d’Auxiliar de Vendes, Oficina i Atenció al Públic ha guanyat el segon premi dels Premis Impulsa FP dels Serveis Territorials del Departament d’Educació a Lleida, en la categoria de Projectes Innovadors. L’activitat ha estat un projecte transversal que ha permès als set alumnes participants conèixer millor la seva comarca, a partir del coneixement i treball amb Menja’t l’Alt Urgell. Així, els i les joves participants han realitzat tot un seguit d’activitats per conèixer de quina manera treballem a l’associació i els beneficis del treball en xarxa per a petits/es productors/es.

Concretament, el passat mes de novembre els alumnes es van desplaçar fins a Ossera, per conèixer les melmelades de Cal Casal i l’Herboristeria Nogué. Posteriorment, van poder visitar la botiga del Menja’t l’Alt Urgell a la plaça Patalín de la Seu. L’objectiu, tal com expliquen els responsables del pla, era que els joves coneguessin la comarca, com treballen els seus productors agroalimentaris i veiessin altres sistemes de venda de proximitat que permeten revaloritzar el territori.

Estem molt contents d’haver pogut ajudar a tots aquests joves a formar-se, tot participant en aquest Pla de Transició al Treball, que per a nosaltres també ha estat molt interessant. I encara estem més contents de saber que un projecte positiu per al territori ha estat mereixedor d’un premi!

Related Posts

Leave a Comment

Your email address will not be published. Fields marked with an * are required.