Una fira de Sant Ermengol ben reivindicativa

La Seu d’Urgell ha celebrat aquest cap de setmana la Fira de Sant Ermengol i, un any més, la gent del Menja’t l’Alt Urgell hi hem participat de forma activa. Com de costum hem tingut una presència doble al certamen, tot i que enguany hem volgut adaptar la nostra participació a la realitat política que viu el país.

Així doncs, a l’estand que hem muntat al poliesportiu, a l’espai destinat a empreses i entitats, hem canviat l’exposició dels productes agroalimentaris dels nostres productors per una gran tela negra, un llaç groc i diversos cartells reivindicatius.

A banda d’aquesta presència al poliesportiu, enguany també hem muntat la caravana a la zona de degustació, situada al camí Ral de Cerdanya. Tot i que la pluja ens ha impedit obrir el diumenge, estem molt contents amb l’afluència de comensals que hem tingut dissabte.

Hamburgueses i pinxos a la caravana

Així, tothom que ha vingut ha pogut degustar la nostra hamburguesa dolça, feta amb vedella eco de Ca l’Andreu amb formatge Ermesenda del Mas d’Eroles i ceba caramel·litzada de l’Hort del Xavi. També hem preparat hamburgueses amb beicon, enciam i tomata i pinxos de porc de Cal Pagès amb una llesca de pa artesà del forn Tahussà amb tomata. Tot plegat, acompanyat de Xips Sastret’s i cervesa artesana ViP. En aquest sentit, el 50% dels diners que hem recaptat amb les vendes fetes a la caravana els destinarem al suport a la lluita antirepressiva.

Un aparador immillorable

La fira de Sant Ermengol és un aparador immillorable -tenint en compte els milers de persones que la visiten- per tal de donar a conèixer el producte agroalimentari de km 0 que tenim a l’Alt Urgell. A més, ja sabeu que ens agrada participar i ajudar en tots aquells projectes que potencien i dinamitzen el territori. Enguany, doncs, hem pogut combinar aquests dos aspectes i a l’hora fer visible el nostre malestar per la situació repressiva que viu el país.   

Related Posts

Leave a Comment

Your email address will not be published. Fields marked with an * are required.